Mobbing - Kamzíková, Veronika; Pauknerová, Daniela, 1970-; Cipro, Martin, 1968-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Bakalářská práce na téma Mobbing se zabývá problematikou negativních jevů na pracovišti, vymezením souvisejících pojmů, dále členěním mobbingu a charakteristikami typickými pro oběti i pachatele. V praktické části je proveden rozbor konkrétních případů s ohledem právě na zkoumání společných charakteristik tohoto nežádoucího jevu.
Vedoucí práce: Daniela Pauknerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; mobbing; bakalářské práce; mobbing; bachelor's theses