Strategická analýza pivovarnictví v ČR - Kohoutek, Pavel; Podškubka, Tomáš, 1982-; Marek, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Bakalářská práce se zabývá strategickou analýzou společnosti Plzeňský prazdroj, a.s. a analýzou trhu pivovarnictví v ČR. Společnost Plzeňský prazdroj, a.s. sídlí v Plzni a patří mezi největší podniky na trhu. Cílem práce je představit možnosti strategické analýzy, která je prvním krokem při ocenění podniku na základě analýzy výnosů. Strategická analýza se dělí na tři části. Obsahem první části je hodnocení atraktivity trhu a stanovení prognózy trhu pivovarnictví v ČR. Ve druhé části je společnost sledována ve srovnání s konkurencí. Poslední částí je stanovení prognózy tržeb společnosti Plzeňský prazdroj, a.s.
Vedoucí práce: Tomáš Podškubka
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: finance [obor bakal. práce]; pivovarnictví; bakalářské práce; beer industry; bachelor's theses