Bezpečnost a udržitelnost energetické politiky EU - Kaša, Daniel; Vondrušková, Barbora, 1977-; Bič, Josef; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Předmětem zkoumání bakalářské práce je otázka energetické bezpečnosti a udržitelnosti energetického sektoru Evropské unie. Pomocí analýzy vývoje koordinace společné evropské energetické politiky od jejího počátku až do současnosti a zkoumáním nejdůležitějších determinant energetického sektoru se práce snaží určit, na kolik je současný stav energetiky v EU udržitelný a jakou lze očekávat jeho budoucí vývojovou tendenci.
Vedoucí práce: Barbora Vondrušková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; energetická bezpečnost; energetická politika; bakalářské práce; energy security; energy policy; bachelor's theses