Finanční analýza zdravotnického zařízení Domov sv. Karla Boromejského - Bauerová, Eliška; Mlčák, Jan; Střítecký, Rudolf, 1946-2018; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Cílem práce je provést finanční analýzu nestátního zdravotnického zařízení: posoudit, zda dané zařízení financuje své projekty efektivně a identifikovat jeho potenciální slabé stránky. Na základě provedené finanční analýzy stanovit opatření k nápravě a předložit je managementu hodnoceného zařízení.
Vedoucí práce: Jan Mlčák
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: finanční analýza; zdravotnická zařízení; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; financial analysis; health facilities; master's theses