Public Relations a komunikace ve zdravotnictví - Polanecká, Šárka (2009)
Cílem práce je seznámit s teoretickými poznatky z oblasti Public relations a následně na základě marketingového výzkumu zmapovat situaci řízení Public relations mezi nemocnicemi v České republice.