Public Relations a komunikace ve zdravotnictví - Polanecká, Šárka; Střítecký, Rudolf, 1946-2018; Karásková, Hana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2009)
Cílem práce je seznámit s teoretickými poznatky z oblasti Public relations a následně na základě marketingového výzkumu zmapovat situaci řízení Public relations mezi nemocnicemi v České republice.
Vedoucí práce: Rudolf Střítecký
Obsahuje bibliografii
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: zdravotnictví; public relations; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; health service; public relations; master's theses