BTL podpora značky Hellmann´s - Hrázká, Simona; Filipová, Alena, 1965-; Zeman, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Tato diplomová práce se zabývá BTL podporou značky Hellmann's od firmy Unilever ČR, která je již několik let lídrem na trhu majonéz a tatarských omáček. Cílem této diplomové práce je analyzovat problematiku podlinkové podpory se zaměřením na podporu prodeje, přiblížit trendy v této oblasti a ukázat aplikaci na konkrétní značce se zdůrazněním nejvíce využívaných nástrojů BTL podpory při realizaci vybrané akce, zhodnocení akce a navrhnutí možných zlepšení.
Vedoucí práce: Alena Filipová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses