Zrušení obchodní společnosti - Dlabal, Petr (2010)
Práce popisuje proces zrušení obchodní společnosti bez likvidace formou vnitrostátní fúze pro jednotlivé formy obchodních společností. Provádí analýzu současné právní úpravy a její srovnání s minulou právní úpravou platnou do 30.6. 2008.