Zrušení obchodní společnosti - Dlabal, Petr; Kalinová, Miluše, 1952-; Štěpánek, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Práce popisuje proces zrušení obchodní společnosti bez likvidace formou vnitrostátní fúze pro jednotlivé formy obchodních společností. Provádí analýzu současné právní úpravy a její srovnání s minulou právní úpravou platnou do 30.6. 2008.
Vedoucí práce: Miluše Kalinová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podnikání a právo [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses