Podnikatelský plán - zvýšení obsazenosti rekreačního objektu v Bílých Poličanech - Skořepová, Martina (2010)
Cílem této diplomové práce je sestavení podnikatelského plánu se záměrem zvýšit obsazenost rekreačního objektu v Bílých Poličanech. V teoretické části se zabývám nejprve sestavením podnikatelského plánu (významem, zásadami zpracování, strukturou), poté popisuji stručný přehled organizací zabývající se cestovním ruchem a velkou část věnuji internetovému marketingu. V praktické části jsou teoretické poznatky aplikovány do podnikatelského plánu zvýšení obsazenosti rekreačního objektu v Bílých Poličanech.