Podnikatelský plán - zvýšení obsazenosti rekreačního objektu v Bílých Poličanech - Skořepová, Martina; Svobodová, Ivana, 1969-; David, Stanislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Cílem této diplomové práce je sestavení podnikatelského plánu se záměrem zvýšit obsazenost rekreačního objektu v Bílých Poličanech. V teoretické části se zabývám nejprve sestavením podnikatelského plánu (významem, zásadami zpracování, strukturou), poté popisuji stručný přehled organizací zabývající se cestovním ruchem a velkou část věnuji internetovému marketingu. V praktické části jsou teoretické poznatky aplikovány do podnikatelského plánu zvýšení obsazenosti rekreačního objektu v Bílých Poličanech.
Vedoucí práce: Ivana Svobodová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; cestovní ruch; internetový marketing; diplomové práce; tourism; Internet marketing; master's theses