Komparace systémů zemědělské politiky vybraných zemí střední Evropy - Schwarzová, Tereza (2010)
Tato diplomové práce se zabývá zemědělskými sektory České republiky, Slovenska, Polska a Maďarska od počátku transformačního období po dopady vstupu zemí do Evropské unie. Jsou zde popsána opatření národních zemědělských politik i společné zemědělské politiky EU.