Komparace systémů zemědělské politiky vybraných zemí střední Evropy - Schwarzová, Tereza; Neumann, Pavel, 1956-; Němcová, Ingeborg, 1957-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Tato diplomové práce se zabývá zemědělskými sektory České republiky, Slovenska, Polska a Maďarska od počátku transformačního období po dopady vstupu zemí do Evropské unie. Jsou zde popsána opatření národních zemědělských politik i společné zemědělské politiky EU.
Vedoucí práce: Pavel Neumann
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses