Aktuální diskuse o reformách zdanění příjmů - Horáková, Markéta; Vítek, Leoš, 1970-; Pavel, Jan, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Tato práce se zabývá analýzou aktuálních diskusí a teoretických přístupů k problematice zdanění příjmů nejen v zemích OECD. Po úvodní části zaměřené na teorii problematiky zdanění, následují kapitoly analyzující přístupy a otázky týkající se proběhlých nebo potenciálních reforem zdanění příjmů fyzických resp. právnických osob. Obě stěžejní kapitoly obsahují i syntetickou část, jejímž výstupem jsou trendy prosazující se do budoucna. Při zpracování této práce byl kladen důraz na výstupy a doporučení ze strany OECD.
Vedoucí práce: Leoš Vítek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: zdanění a daňová politika [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses