Příčiny a řešení současné krize v USA a její možné dopady na vybrané země. - Báčová, Štěpánka; Kalínská, Emilie, 1943-2012; Černá, Iveta, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Předpokládaná bakalářská práce se bude věnovat vývoji krize v USA a dopady na vybrané státy tj. Čína a Japonsko. Tyto tři země, které zaujímají důležité postavení ve světě, se před krizí lišily ekonomickou situací, ve které se nacházely. Proto měla krize na každý stát jinak velký dopad. Tyto tři analyzované státy musely dle výchozí situace a dle dopadů krize zavádět různá opatření, aby stimulovaly ekonomiku. Tato bakalářská práce se zaměří i na tyto opatření a na jejich vhodnost použití.
Vedoucí práce: Emílie Kalínská
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; zahraniční obchod; nezaměstnanost; Japonsko; Čína; bakalářské práce; foreign trade; unemployment; Japan; China; bachelor's theses