Obchodné a kultúrne zvláštnosti Afganistanu - Kuklicová, Lucia; Gullová, Soňa, 1954-; Kurdel, Pavol; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Cieľom práce je predstaviť Afganistan, štát nachádzajúci sa na rozhraní južnej, juhovýchodnej a strednej Ázii, ako krajinu, ktorej kultúr a náboženstvo má podstatný vplyv na prípravu a priebeh obchodného jednania. Sú tu analyzované zvláštnosti súčasného podnikateľského prostredia, stav krajiny, jej miesta v ekonomickej hierarchii krajín tretieho sveta a taktiež sa hľadali možnosti pomoci krajine pri znižovaní chudoby a produkcii narkotík.
Vedoucí práce: Soňa Gullová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; obchod; bakalářské práce; commerce; bachelor's theses