Analýza nabídky vybrané cestovní kanceláře (VTT) - Šolcová, Jana (2010)
Cílem práce je analyzovat nabídku cestovní kanceláře VTT. Práce začíná vymezením pojmů cestovního ruchu, které bezprostředně s daným tématem souvisí. V následující části je v krátkosti představena samotná cestovní kancelář VTT, aby poté mohla být její nabídka podrobena detailní analýze. Rozebrána je jak nabídka, tak i nástroje na podporu prodeje, které s produktem vždy velmi úzce souvisí. Analýza končí výčtem slabých a silných stránek, příležitostí a hrozeb stanovených na základě předchozích kapitol. Celou práci uzavírá shrnutí a celkové hodnocení nabídky cestovní kanceláře VTT.