Analýza nabídky vybrané cestovní kanceláře (VTT) - Šolcová, Jana; Petrů, Zdenka, 1953-; Straková, Ivana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Cílem práce je analyzovat nabídku cestovní kanceláře VTT. Práce začíná vymezením pojmů cestovního ruchu, které bezprostředně s daným tématem souvisí. V následující části je v krátkosti představena samotná cestovní kancelář VTT, aby poté mohla být její nabídka podrobena detailní analýze. Rozebrána je jak nabídka, tak i nástroje na podporu prodeje, které s produktem vždy velmi úzce souvisí. Analýza končí výčtem slabých a silných stránek, příležitostí a hrozeb stanovených na základě předchozích kapitol. Celou práci uzavírá shrnutí a celkové hodnocení nabídky cestovní kanceláře VTT.
Vedoucí práce: Zdenka Petrů
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses