Zvláštnosti podnikatelského prostředí, obchodní a kulturní specifika - Kambodža - Vrběcká, Lucie; Gullová, Soňa, 1954-; Klosová, Anna, 1942-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
V mojí bakalářské práci jsem se zaměřila na analýzu podnikatelského prostředí Kambodže, jejich kulturních a obchodních zvláštností. Práce představuje zemi převážně z ekonomického pohledu. Pokusila jsem se vytvořit komplexní materiál pro případné podnikatelské subjekty vstupující na tento trh, práce může také posloužit jako informační materiál pro cestovní kanceláře. Nejprve jsem se snažila popsat několik základních informací o této zemi, jeho obyvatelstvu, infrastruktuře, atd. Dále jsem se pokusila shrnout podnikatelské prostředí. V této části jsem se zaměřila i na problematiku našich vzájemných obchodních vztahů, které byly v minulosti velmi rozvinuté. Další součástí je velmi zajímavé investiční prostředí a místní kulturní a obchodní zvláštnosti, bez jejichž znalosti se těžko uzavírají jakékoli obchodní dohody.
Vedoucí práce: Soňa Gullová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; Kambodža; bakalářské práce; Cambodia; bachelor's theses