Fúze společností Penny Market a Plus Discount - Kebísek, Tomáš (2010)
Popis a zhodnocení procesu fúze společností Penny Market a Plus Discount. Provedena částečná finanční analýza společnosti, zkompletován Business plán fúze včetně finančního plánu. Na závěr přidána SWOT analýza.