Fúze společností Penny Market a Plus Discount - Kebísek, Tomáš; Svobodová, Ivana, 1969-; Lodr, Jakub; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Popis a zhodnocení procesu fúze společností Penny Market a Plus Discount. Provedena částečná finanční analýza společnosti, zkompletován Business plán fúze včetně finančního plánu. Na závěr přidána SWOT analýza.
Vedoucí práce: Ivana Svobodová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; finanční analýza; diplomové práce; financial analysis; master's theses