Příliv přímých francouzských investic do České republiky - Koťátková, Eva (2010)
Tato práce se zabývá přílivem francouzských investic do České republiky od pádu železné opony až do dneška. Mapuje příliv investic z hlediska regionů ČR, odvětví, ve kterých se uskutečňují a také z hlediska jejich objemu. Součástí bakalářské práce je také kompletní seznam všech francouzských firem implantovaných v České republice v roce 2010.