Příliv přímých francouzských investic do České republiky - Koťátková, Eva; Štěrbová, Ludmila, 1957-; Gajdušková, Kateřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Tato práce se zabývá přílivem francouzských investic do České republiky od pádu železné opony až do dneška. Mapuje příliv investic z hlediska regionů ČR, odvětví, ve kterých se uskutečňují a také z hlediska jejich objemu. Součástí bakalářské práce je také kompletní seznam všech francouzských firem implantovaných v České republice v roce 2010.
Vedoucí práce: Ludmila Štěrbová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses