Obchodní vztahy EU-Švýcarsko - Beránková, Kateřina; Štěrbová, Ludmila, 1957-; Zamykalová, Miroslava, 1949-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Cílem této bakalářské práce je zhodnotit vzájemné obchodní vztahy mezi Evropskou unií a Švýcarskou konfederací a posoudit jaké důsledky mělo švýcarské odmítnutí stát se členem Evropské unie a později také Evropského hospodářského prostoru. Práce se rovněž zabývý hospodářskými vztahy Švýcarska s Českou republikou.
Vedoucí práce: Ludmila Štěrbová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; Švýcarsko; bakalářské práce; Switzerland; bachelor's theses