Liberalizácia poľnohospodárstva a jednania WTO - Krajňáková, Lýdia (2010)
Táto práca hodnotí vývoj nového kola multilaterálneho vyjednávania v rámci WTO, od jeho počiatku v roku 2001, cez prebiehajúce jednania až po jeho súčasný stav. Venuje sa zásadným prejednávaným problematikám a predovšetkým otázke poľnohospodárstva. Sleduje postupný vývoj v tejto otázke a najzávažnejšie problémy, ktoré brzdia uzatvorenie Rozvojového kola z Dauha.