Liberalizácia poľnohospodárstva a jednania WTO - Krajňáková, Lýdia; Štěrbová, Ludmila, 1957-; Gajdušková, Kateřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Táto práca hodnotí vývoj nového kola multilaterálneho vyjednávania v rámci WTO, od jeho počiatku v roku 2001, cez prebiehajúce jednania až po jeho súčasný stav. Venuje sa zásadným prejednávaným problematikám a predovšetkým otázke poľnohospodárstva. Sleduje postupný vývoj v tejto otázke a najzávažnejšie problémy, ktoré brzdia uzatvorenie Rozvojového kola z Dauha.
Vedoucí práce: Ludmila Štěrbová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses