Společenská odpovědnost firem na Kladensku - Kozáková, Kristýna (2010)
Cílem práce je zmapování úrovně společenské odpovědnosti v konkrétních organizacích různých oborů, včetně neziskového sektoru. Práce přináší také analýzu povědomosti obyvatel Kladna o pojmu společenská odpovědnost firem. Průzkum zahrnuje také vzorek studentů. Práce hodnotí úroveň společenské odpovědnosti, srovnává výsledky s výsledky celorepublikového průzkumu, identifikuje slabá místa a podává doporučení pro zlepšení společenské odpovědnosti na Kladensku.