Obchodní vztahy EU k zemím ESVO - Klička, Ondřej; Štěrbová, Ludmila, 1957-; Zamykalová, Miroslava, 1949-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Tato práce se zaměřuje na obchodní vztahy Evropské unie a Evropského sdružení volného obchodu. První kapitola popisuje vzájemný vztah od vzniku obou celků až do navázání hlubší spolupráce v podobě Evropského hospodářského prostoru. Druhá část pojednává o principech a faktickém významu EHP. Poslední kapitola podrobně popisuje pohyb zboží, služeb a kapitálu mezi EU a jednotlivými státy ESVO.
Vedoucí práce: Ludmila Štěrbová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses