Analýza komunikačného mixu v segmente SME - Hlohinová, Monika (2010)
Hlavným cieľom práce je previesť podrobnú analýzu komunikačnej stratégie spoločnosti, pôsobiacej v stavebníctve na českom trhu. Dôraz je kladený na problematiku komunikačného mixu a vhodné uplatnenie jednotlivých nástrojov mixu v závislosti na konkrétnych projektoch. Súčasťou práce je taktiež porovnanie využívania nástrojov komunikačného mixu danej spoločnosti s obvykle používanými nástrojmi v obore na domácom trhu, prípadne na zahraničných trhoch.