Ocenění firmy Kofola, a. s. - Čížek, Martin (2010)
Ocenění společnosti Kofola, a.s. k 1. 1. 2009. Stanovení hodnoty podniku výnosovou metodou DCF na základě několika k tomu potřebných analýz. Hodnocení použitelnosti aktuálního stylu a metod oceňování.