Ocenění firmy Kofola, a. s. - Čížek, Martin; Drozen, František; Filipová, Vladimíra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Ocenění společnosti Kofola, a.s. k 1. 1. 2009. Stanovení hodnoty podniku výnosovou metodou DCF na základě několika k tomu potřebných analýz. Hodnocení použitelnosti aktuálního stylu a metod oceňování.
Vedoucí práce: František Drozen
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses