Návrh konceptu firemního vzdělávání pro vybrané pracovní pozice - Dvořáčková, Jana (2010)
Diplomová práce se zabývá procesem firemního vzdělávání v konkrétní firmě pro konkrétní pracovní pozice. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část popisuje základní poznatky o celoživotním vzdělávání a systému podnikového vzdělávání. Praktická část je věnována analýze současného stavu vzdělávání asistentek ve společnosti Pražská plynárenská, a.s., zhodnocením systému a na závěr je navrhnuta nejvhodnější koncepce dalšího vzdělávání asistentek.