Návrh konceptu firemního vzdělávání pro vybrané pracovní pozice - Dvořáčková, Jana; Filipová, Alena, 1965-; Zeman, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Diplomová práce se zabývá procesem firemního vzdělávání v konkrétní firmě pro konkrétní pracovní pozice. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část popisuje základní poznatky o celoživotním vzdělávání a systému podnikového vzdělávání. Praktická část je věnována analýze současného stavu vzdělávání asistentek ve společnosti Pražská plynárenská, a.s., zhodnocením systému a na závěr je navrhnuta nejvhodnější koncepce dalšího vzdělávání asistentek.
Vedoucí práce: Alena Filipová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; celoživotní vzdělávání; diplomové práce; permanent education; master's theses