Vybrané zdroje financovania neziskovej organizácie ESN - Reháková, Jana; Filipová, Alena, 1965-; Zeman, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Práca sa zaoberá možnými zdrojmi financovania neziskovej organizácie ESN. V prvej časti sa nachádza definícia pojmov nezisková organizácia a občianske združenie, nasleduje predstavenie organizácie ESN na medzinárodnej, národnej a lokálnej úrovni. Druhá časť ponúka prehľad možných zdrojov ako je program Mládež v akcii, štrukturálne fondy EU, grant z MŠMT a nadácia. Praktickou časťou je výskum realizovaný v ESN ČR. Záver zahrňuje aj odporúčania pre členské kluby ESN ČR.
Vedoucí práce: Alena Filipová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses