Empirické porovnání systémů dobývání znalostí z databází - Dopitová, Kateřina; Berka, Petr, 1959-; Rauch, Jan, 1948-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2010)
Předkládaná diplomová práce se zabývá empirickým porovnáním systémů dobývání znalostí z databází. Jsou v ní definovány základní pojmy a metody z oboru dobývání znalostí z databází a stanovena kritéria použitá pro porovnávání systémů. V práci jsou rovněž stručně popsány testované softwarové produkty. Pro všechny systémy jsou uvedeny výsledky zpracování reálné úlohy. V rámci práce je provedeno srovnání jednotlivých systémů podle předem stanovených kritérií a porovnání konkurenceschopnosti komerčních a nekomerčních systémů pro dobývání znalostí z databází.
Vedoucí práce: Petr Berka
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: znalostní technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses