Zvláštnosti podnikatelského prostředí, obchodní a kulturní zvyklosti Galície - Špetlíková, Tereza (2010)
Práce pojednává o části Španělska jménem Galicie. Uvádím zde nejen základní charakteristiku země z hlediska geografického, historického či ekonomického, ale věnuji se zejména hledisku kulturnímu. Právě ve spojitosti s kulturními odlišnostmi se zaměřuji na obchodní jednání s Galicijci a jeho specifika. Cenné rady z oblasti galicijského podnikatelského prostředí ocení zejména obchodníci či investoři. Díky praktické části práce také přibližuji samotné Galicijce, o jejichž charakteru a povaze žádná, mě dostupná publikace, nehovoří.