Zvláštnosti podnikatelského prostředí, obchodní a kulturní zvyklosti Galície - Špetlíková, Tereza; Gullová, Soňa, 1954-; Zamykalová, Miroslava, 1949-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Práce pojednává o části Španělska jménem Galicie. Uvádím zde nejen základní charakteristiku země z hlediska geografického, historického či ekonomického, ale věnuji se zejména hledisku kulturnímu. Právě ve spojitosti s kulturními odlišnostmi se zaměřuji na obchodní jednání s Galicijci a jeho specifika. Cenné rady z oblasti galicijského podnikatelského prostředí ocení zejména obchodníci či investoři. Díky praktické části práce také přibližuji samotné Galicijce, o jejichž charakteru a povaze žádná, mě dostupná publikace, nehovoří.
Vedoucí práce: Soňa Gullová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses