Ochrana spotřebitele - Zelená, Kamila; Drozen, František; Filipová, Vladimíra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Tato bakalářská práce se zabývá ochranou spotřebitele tabákových výrobků. Objasňuje důležité pojmy a potřebu ochrany spotřebitele. Zaměřuje se na Světovou zdravotnickou organizaci, situaci v České republice a hlavně na Evropskou unii a její kroky ke zlepšení tabákové epidemie. Dále nastiňuje obchod s tabákovými výrobky, jakými prostředky je spotřeba tabáku omezována a ukazuje, že kouření je pro stát finančně nevýhodné.
Vedoucí práce: František Drozen
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; tabákové výrobky; bakalářské práce; tobacco products; bachelor's theses