Dokumenty používané v mezinárodní přepravě zboží - Ševčík, Jakub (2010)
Práce se zabývá přepravními dokumenty v mezinárodní přepravě zboží. Jsou zde představeny nejdůležitější dokumenty, které se vyskytují v jednotlivých druzích přepravy (silniční, námořní a říční, železniční a letecké). Samostatná kapitola je věnována tzv. kombinované přepravě. Zmíněny jsou nejdůležitější mezinárodní úmluvy, které oblast upravují.