Dokumenty používané v mezinárodní přepravě zboží - Ševčík, Jakub; Černohlávková, Eva, 1936-2016; Křenková, Eva; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Práce se zabývá přepravními dokumenty v mezinárodní přepravě zboží. Jsou zde představeny nejdůležitější dokumenty, které se vyskytují v jednotlivých druzích přepravy (silniční, námořní a říční, železniční a letecké). Samostatná kapitola je věnována tzv. kombinované přepravě. Zmíněny jsou nejdůležitější mezinárodní úmluvy, které oblast upravují.
Vedoucí práce: Eva Černohlávková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; dokumenty; bakalářské práce; documents; bachelor's theses