Výzkum vůdčích schopností - Davidová, Renata; Chylíková, Hana, 1953-; Drozen, František; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Cílem této bakalářské práce je seznámit se základní charakteristikou vedení a přístupy k vedení lidí, v praktické části poté zjistit, které schopnosti předurčují člověka stát se vůdcem, a následně zdali a do jaké míry se liší tyto schopnosti u vedoucích pracovníků v porovnání se studenty vysokých škol, ve kterých dovednostech mají tyto cílové skupiny rezervy a jak by se daly tyto schopnosti rozvíjet.
Vedoucí práce: Hana Chylíková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses