Zabezpečení kvality zdravotní péče středním zdravotnickýcn personálem - Horníková, Monika (2010)
Cílem této diplomové práce je definovat a zmapovat jednotlivé indikátory kvality zdravotní péče, které jsou sledovány v Nemocnici Jindřichův Hradec, a.s., dále pak dle vybraných Národních akreditačních standardů pro nemocnice, které se zabývají středním zdravotním personálem, zjistit, zda se ve zdravotnickém zařízení sledují a dodržují, či nikoliv. V závěru zhodnotím jednotlivé indikátory a standardy a v případě jejich neplnění či špatných výsledků se pokusím navrhnout řešení.