Zabezpečení kvality zdravotní péče středním zdravotnickýcn personálem - Horníková, Monika; Mlčák, Jan; Rytíř, Jakub; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2010)
Cílem této diplomové práce je definovat a zmapovat jednotlivé indikátory kvality zdravotní péče, které jsou sledovány v Nemocnici Jindřichův Hradec, a.s., dále pak dle vybraných Národních akreditačních standardů pro nemocnice, které se zabývají středním zdravotním personálem, zjistit, zda se ve zdravotnickém zařízení sledují a dodržují, či nikoliv. V závěru zhodnotím jednotlivé indikátory a standardy a v případě jejich neplnění či špatných výsledků se pokusím navrhnout řešení.
Vedoucí práce: Jan Mlčák
Obsahuje bibliografii
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: zdravotní péče; zdravotničtí pracovníci; normy a standardy; management jakosti; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; health care; medical personnel; standards; quality control; master's theses