Rakovina prsu - Gablerová, Pavlína; Střítecký, Rudolf, 1946-2018; Križan, Karol; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2010)
V této práci je téma karcinomu prsu zpracováno spíše obecně a zaměřeno hlavně na rizikové faktory vzniku. V teoretické části jsou popsány obecné poznatky o rakovině prsu jako její stádia nebo léčba. Praktická část je zaměřena na dosud objasněné rizikové faktory, které mají určitou souvislost s diagnostikou rakoviny prsu. Jakou mírou se podílejí na pravděpodobnosti výskytu? Můžeme je eliminovat? Je provedeno srovnání rizikových faktorů zkoumaných v České republice, Anglii, Austrálii a Spojených státech amerických.
Vedoucí práce: Rudolf Střítecký
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: rakovina prsu; srovnávací metody; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; breast cancer; comparative methods; master's theses