Právní úprava s.r.o. podle českého a rakouského (německého) práva - Coufal, Rostislav; Kalinová, Miluše, 1952-; Češková, Marie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Diplomová práce popisuje právní úpravu společnosti s ručením omezeným v právu České republiky a Německa. Práce se zaměřuje na nejvýznamnější aspekty této právní formy a popisuje proces založení společnosti, vztah společnosti a společníků a práva a povinnosti orgánů společnosti. Diplomová práce poskytuje přehled právní úpravy této populární právní formy a shrnuje nejvýznamnější rozdíly mezi česou a německou společností s ručením omezeným.
Vedoucí práce: Miluše Kalinová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podnikání a právo [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses