Analýza motivace studentů FM ve vztahu k volbě oboru a fakulty - Janotová, Lenka; Hiršová, Miloslava, 1950-; Novotná, Eliška, 1944-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Práce je rozdělena do dvou částí -- teoretické a praktické. Teoretická část vychází z pojmu motivace a z dalších poznatků s tímto pojmem souvisejících. Přibližuje důvody, ze kterých plyne dané jedincovo chování -- jedná se o jeho potřeby, hodnoty, zájmy atd. Cílem celé teoretické části bylo vytvořit konceptuální rámec pro část praktickou. Těžiště části praktické spočívá v terénním šetření zaměřeném na zjištění konkrétních faktorů ovlivňujících motivaci ke studiu na fakultě managementu.
Vedoucí práce: Miloslava Hiršová
Obsahuje bibliografii
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: vysoké školy; motivace; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; universities and colleges; motivation (psychology); bachelor's theses