Strategická analýza podniku Nové Hrady s.r.o. - Uhrinková, Jitka; Dvořák, Jiří; Trčka, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Téma této diplomové práce vychází z konkrétního zadání a potřeb majitele firmy (tzn. na základě požadavku z praxe). Cílem práce je provedení strategické analýzy podniku Rybářství Nové Hrady s. r. o., s využitím externí a interní analýzy. Především se zaměřím na zpracování srovnávací analýzy, porovnám finanční ukazatele podniku Rybářství Nové Hrady s. r. o. se sesterskou společností Rybářství Kardašova Řečice s. r. o. Hlavní důraz dávám vypovídací schopnosti jednotlivých poměrových ukazatelů a zjištění příčin jejich hodnot. Na základě získaných informací analyzuji, jak si firmy stojí vůči sobě navzájem.
Vedoucí práce: Jiří Dvořák
Obsahuje bibliografii
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: strategický management; management [obor dipl. práce]; SWOT analýza; externí analýza; interní analýza; diplomové práce; strategic planning; master's theses