Strategická analýza podniku - Cihlář, Petr; Dvořák, Jiří; Karásková, Hana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Analýza okolí, analýza vnitřních zdrojů a schopností podniku a Swot analýza Českomoravské stavební spořitelny, a.s. Doporučení vhodné strategie.
Vedoucí práce: Jiří Dvořák
Obsahuje bibliografii
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: strategický management; management [obor dipl. práce]; analýza swot; diplomové práce; strategic planning; master's theses