Moderní marketing - Koblásová, Jana; Kozlová, Taťána; Slanařová, Martina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2010)
Cílem práce je shrnutí historického vývoje marketingu, přiblížení nejmodernějších metod marketingu 21. století. Práce hodnotí přístup domácností k vybraným informačním a komunikačním technologiím a navrhuje podnikatelskou příležitost v oblasti multimedií.
Vedoucí práce: Taťána Kozlová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: management [obor dipl. práce]; internet; guerilla marketing; diplomové práce; Internet; guerilla marketing; master's theses