Návrh komunikačnej stratégie spoločnosti ACP Traductera, s.r.o. pre získavanie ľudských zdrojov v rámci vybraných vysokých škôl - Valovičová, Eliška; Syrovátka, Oldřich; Vegrichtová, Radka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Cieľom práce je navrhnúť vhodné postupy pre vytvorenie partnerských vzťahov firmy ACP Traductera, s.r.o. s vybranými vysokými školami a pre zvýšenie povedomia spomedzi rad študentov. Medzi vybrané vysoké školy patria Fakulta managementu VŠE v Praze, Pedagogická fakulta JČU v Českých Budějoviciach, Vysoká škola polytechnická v Jihlave a Západomoravská vysoká škola v Třebíči. V práci sa prelínajú vedné disciplíny ako je strategický marketing, marketingová komunikácia, management a riadenie ľudských zdrojov. Nástroje marketingovej komunikácie boli použité v rámci výskumu na jednotlivých vysokých školách. Pomocou dotazníkových techník bol zachytený výstup v podobe názorov študentov o otázkach spolupráce a povedomia o firme a vo forme interview sa uskutočnilo jednanie s vedeniami vybraných vysokých škôl. V závere je zhodnotenie prístupu jednotlivých vysokých škôl k problematike spolupráce, ich študentov najmä z pohľadu jazykového vybavenia a odporúčanie pre vytvorenie spolupráce s VŠ ktoré najviac zodpovedajú požiadavkam a formy v akých by mala táto spolupráca prebiehať.
Vedoucí práce: Oldřich Syrovátka
Obsahuje bibliografii
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: vysoké školy; strategický management; komunikační agentury; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; universities and colleges; strategic planning; communications agencies; master's theses